Vlooienmarkt Westerbork

Op 26 mei 2017 zal een vlooienmarkt plaatsvinden in Westerbork. Waar dit gehouden zal worden wordt ten spoedigste bekend gemaakt. Het evenement is nog in voorbereiding. Na eerdere malen vermoedelijk van ca. 10.00 uur tot 17.00 uur.

Netwerk bijeenkomst ondernemers Westerbork

Namens de Commissie Netwerkborrel worden alle ondernemers van Westerbork hierbij van harte uitgenodigd voor de netwerkborrel op zaterdag 4 maart a.s. bij Queno.

Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Zie voor verdere info en programma de uitnodiging in de bijlage  (Netwerkbijeenkomst).

Voor alle duidelijkheid: ook de Westerborker bedrijven die geen lid zijn van de OVW zijn hiervoor uitgenodigd.

Netwekbijeenkomst

KERSTMARKT

KOMT ALLEN NAAR DE KERSTMARKT WESTERBORK

Op 16  en 17 december 2016 vanaf 18.00 uur zal in het bos aan de Molenweg een Kerkmarkt gehouden worden.  Kom allen kijken bij dit gezellige evenement. Als de weergoden het droog houden zullen we alles doen om er een gedenkwaardige gebeurtenis neer te zetten.

Börkertientje

– – Westerbork Drenthe – –

Het Börkertientje is een plastic pasje (creditcard formaat) in een kartonnen hoesje. Bij alle deelnemende winkeliers kan een Börkertientje gekocht of besteed worden.Vanaf 30 november 2015 is het Börkertientje daadwerkelijk een wettig betaalmiddel waarmee bij alle deelnemende winkeliers in Westerbork kan worden betaald. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan een raamsticker. 

borkertientje

Activiteiten in en rond ons dorp Westerbork