Folklorische Markt Westerbork

Op 28 juli 2016 is er wederom een Borkermarkt vanaf ca. 18.30 Hoofdstraat/ B.G. van Weezelplein

De Börkermarkten die tijdens het zomerseizoen elke donderdagavond in juli gehouden worden, zijn voor velen inmiddels een begrip geworden. In de loop der jaren is de Börkermarkt op het B.G. van Weezelplein in het centrum van Westerbork zelfs uitgegroeid tot de grootste folkloristische markt in het noorden van het land.
Het is geen normale goederenmarkt want tussen de kramen in en ook op het middenterrein, wordt een zeventien tal oude ambachten uitgeoefend.

Borkermarkt

Keienfestival Westerbork

Op 24 juli 2016  bam 13.00 uur tot 19.00 uur wordt wederom het Keienfestival in Westerbork georganiseerd. Dit evenement trek gemiddeld tussen de 10.000 en 15.000 bezoekers. Op meer dan vijftien podia treden groepen uit binnen -en buitenland op.Dansgroepen, theatergroepen, popgroepen en speciale kindervoorstellingen wisselen elkaar af. Tevens is er een hele grote goederenmarkt . Wie wil zien of alle keien van artiesten tot hun recht komen op de keien van Westerbork, moet zeker het Keienfestival gaan bezoeken. Ook op deze dag wordt het Dweilorkestenfestival gehouden, tien dweilorkesten uit geheel Nederland zullen deze middag door geheel Westerbork optredens verzorgen.

Keienfestival

Börkermarkt 14 juli 2016

Borkermarkt

De Börkermarkten die tijdens het zomerseizoen elke donderdagavond in juli en augustus gehouden worden, zijn voor velen inmiddels een begrip geworden.

Het is geen normale goederenmarkt want tussen de kramen in en ook op het middenterrein wordt een groot aantal oude ambachten uitgeoefend.

Datum: Donderdag 14 juli 2016
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: Hoofdstraat